Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
unavailable
(1)
Branch
Wypożyczalnia
(1)
Author
Pawlikowska Beata (1965- )
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Azotyny
(1)
Barwniki spożywcze
(1)
Dieta śródziemnomorska
(1)
Emulgatory
(1)
Glutaminian sodu
(1)
Gluten
(1)
Guma ksantanowa
(1)
Jakość żywności
(1)
Jedzenie (czynność)
(1)
Konserwanty
(1)
Kulinaria
(1)
Lecytyny
(1)
Maltodekstryna
(1)
Organizmy transgeniczne
(1)
Pestycydy
(1)
Produkcja żywności
(1)
Przeciwutleniacze
(1)
Skrobie modyfikowane
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Substancje słodzące syntetyczne
(1)
Syrop (żywność)
(1)
Żywność
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Genre/Form
Poradnik
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
W dżungli jedzenia : największe kłamstwa współcześnie wytwarzanej żywności / Beata Pawlikowska. - Wydanie I. - [Mysiadło] : Adventure Unlimited, Beata Pawlikowska, copyright 2025. - 578, [6] stron : fotografie, ilustracje ; 25 cm.
Kompendium wiedzy na temat współcześnie wytwarzanej żywności. Książka będąca rezultatem trwającego wiele lat śledztwa dziennikarskiego. Autorka z dociekliwością bada tajniki przemysłowo produkowanego jedzenia. Na podstawie wielu cytowanych badań naukowych i innych źródeł odkrywa zaskakującą prawdę o produktach żywnościowych sprzedawanych w sklepach.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
All copies are currently on loan: sygn. 66/69 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
(dostępność ok. 25.07.2025)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again