Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Pawlikowska Beata (1965- )
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Azotyny
(1)
Barwniki spożywcze
(1)
Dieta śródziemnomorska
(1)
Emulgatory
(1)
Glutaminian sodu
(1)
Gluten
(1)
Guma ksantanowa
(1)
Jakość żywności
(1)
Jedzenie (czynność)
(1)
Konserwanty
(1)
Kulinaria
(1)
Lecytyny
(1)
Maltodekstryna
(1)
Organizmy transgeniczne
(1)
Pestycydy
(1)
Produkcja żywności
(1)
Przeciwutleniacze
(1)
Skrobie modyfikowane
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Substancje słodzące syntetyczne
(1)
Syrop (żywność)
(1)
Żywność
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
W dżungli jedzenia : największe kłamstwa współcześnie wytwarzanej żywności / Beata Pawlikowska. - Wydanie I. - [Mysiadło] : Adventure Unlimited, Beata Pawlikowska, copyright 2025. - 578, [6] stron : fotografie, ilustracje ; 25 cm.
Kompendium wiedzy na temat współcześnie wytwarzanej żywności. Książka będąca rezultatem trwającego wiele lat śledztwa dziennikarskiego. Autorka z dociekliwością bada tajniki przemysłowo produkowanego jedzenia. Na podstawie wielu cytowanych badań naukowych i innych źródeł odkrywa zaskakującą prawdę o produktach żywnościowych sprzedawanych w sklepach.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 66/69 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
(dostępność ok. 25.07.2025)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej